fbpx

OVER NOEVOO

 

In 2019 is Noevoo Artwork in het leven geroepen. Een shop waar je terecht kunt voor écht mooie prints voor in huis of op kantoor. 

Elk ontwerp dat beschikbaar is in de shop, wordt eerst als schilderij geboren. Een eigen ontwerp en design, welke vervolgens gedigitaliseerd wordt zodat er een print van gemaakt kan worden.

Wanneer het schilderij zorgvuldig is omgezet naar een print, wordt deze in een kleine oplage gedrukt op duurzaam papier van minimaal 300gr. Dat betekent dat het dik papier is, wat je niet op kunt rollen (geen gladde poster-kwaliteit). 

 

OVER IRIS

Op de basisschool vond ik tekenles altijd een van de leukere vakken. Heerlijk creatief aan de slag. Maar ondanks dat je vaak anders verwacht van creatievelingen, houd ik van minimalisme en weinig kleur.

Vandaar dat de prints van Noevoo vrijwel allemaal zwart-wit zijn. Voor mij de prefecte combinatie van tóck kunst aan de muur, zonder de hectiek van allerlei felle kleuren.

Bijkomend voordeel is dat het zo aáltijd in je interieur past (ideaal voor iemand zoals ik die vrij vaak is verhuisd). 

Noevoo Artwork is op dit moment een ‘one man show’. Dat betekent dat ik alle schilderijen maak, deze omzet naar prints en natuurlijk alle bestellingen inpak en verzend.

Wil je meer weten? Volg Noevoo Artwork op Instagram!

 

Iris Pijnenburg
De waardering van www.noevoo.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 114 reviews.