fbpx

Garantie

Uiteraard heb ik een hoge standaard voor alle schilderijen, prints en kaartjes die besteld worden bij NOEVOO. Het is daarbij ook mijn doel om alle bestellingen in topconditie aan te leveren. Toch kan het eens voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. 
Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek een melding bij ons hierover te maken. Dat kan eenvoudig per email: info@noevoo.com. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. 

 

Klachten

Is iets niet helemaal zo gegaan als gepland en ben je ontevreden? Dan wil ik dat graag verhelpen!
Neem contact op met mij / NOEVOO om je klacht kenbaar te maken. Dat kan door een mail te sturen naar info@noevoo.com.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om een geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via  https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/ . Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten binnen de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.noevoo.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 114 reviews.